Accountmanager wat jij van Corona kunt leren, is de verspreiding en de afgang

Bart Van Luijk
-
07 Mei, 2020
-
0

Accountmanager wat jij van Corona kunt leren, is de verspreiding en de afgang

Corona groeide in enkele weken tot een mega-besmetting. Na het hoogtepunt halveerden de cijfers in de helft van de aanlooptijd. Terug naar de start van de intelligente lockdown. Veel ondernemingen en winkels zagen de omzet halveren of zelfs tot ‘0’ krimpen. Veel ondernemers en verkopers focussen zich op de implementatie van de beperkingen. Zij vergeten zichzelf opnieuw uit te vinden.

Accountmanager, accepteer de feiten. Begin vanaf scratch. Leer van Corona:
Met wat kun jij op de markt komen waardoor het ritme van de groei ontstaat?
Je begint met jouw vernieuwde aanbod met één klant die zo enthousiast is dat hij/zij binnen één week zorgt voor één nieuwe aanvraag die voor jou order wordt. Zo heb jij na twee weken twee Mensen die met het voor-jou-enthousiasme-virus zijn besmet. In 13 weken staat je teller op 4096 Mensen die wat met jouw aanbod willen.
Die voor jou kiezen!

Het enige wat van je gevraagd wordt, is het verleden achter je te laten. Begin opnieuw. Werk niet alleen aan het beste product (of dienst). Blink ook uit in service, snelheid en superioriteit. Groei daardoor in het ritme van de verdubbeling omdat Mensen besmet worden met het voor-jou-enthousiasme-virus.

Deze blog is niet branche gebonden. Gaat op voor: #Accountants. #Automotive. #Belasting. #Bouw. #Coaching. #Events. #Fitness. #Groothandel. #Horeca. #ICT. #Kapper. #Logistiek. #Makelaars. #Retail. #Training. #Tuinbouw. #Uitvaart.

Reageer

Laat je horen.