Anders kijken naar Makelmania!

Bart Van Luijk
-
27 November, 2019
-
2

Anders kijken naar Makelmania!

Woensdag 27 november. De Fabrique in Maarssen. 10.30 uur. De aftrap voor ‘Makelmania’.
300 makelaars en vastgoedspecialisten waren benieuwd.

Op de website stond het allemaal zo uitdagend: experimenterend, grensverleggend, improviserend, inspirerend, interactief, ontmoetend, spetterend, spontaan, stimulerend, succes verzekerd door 22 topsprekers! Wat maakte Makelmania tot een ander congres, andere dag of ander seminar? Het ging niet om de foodtrucks, het netwerken met mensen uit de branche of de altijd verrassende locatie die de Fabrique nu eenmaal is. Het zijn de sprekers, de mensen die hun blunders, ervaringen, ideeën, kennis, kunde en successen kwamen delen. Deze mensen zijn gekozen voor de manier waarop zij hun boodschap deelden.

Drie zaken van belang
1. De kennis van hun vak
2. De woorden die zij gebruikten
3. De manier waarop zij brachten wat zij wilden brengen.

Het was kijken! Beleven! Ervaren! Genieten!
Na afloop van elke sessie, van elke track deelden de gasten alras hun ervaringen. ‘Aardig, goed of slecht’ waren woorden die in Nederland snel vallen.
Zo’n waardeoordeel is gestoeld op de drie zaken van belang:

1. Kennis. 2. Taal/woorden. 3. Manier waarop.

Lees even niet verder.
Doe je ogen dicht en geef het belang in procenten van deze drie zaken aan. Totaal honderd procent. Houd je vast.

Onderzoek heeft geleerd dat wanneer iemand tijdens Makelmania een sessie of een spreker aardig, goed of slecht vond, dit kwam door de invloed van de drie zaken: Kennis – Woordkeus – Manier waarop. Je gelooft het of niet, maar kennis was op het eindresultaat voor 7% van belang. De taal, de woorden die werden gebruikt voor 35% en de manier waarop is de meest bepalende factor met 58%. Welkom op Makelmania 2020 waar andere topsprekers hun kennis en ervaring boeiend, grensverleggend en spraakmakend komen delen.
Alice
Mooie blog, Bart!
unloava
Elevex Kamagra https://cheapcialisll.com/ - Cialis Tips Last Longer <a href=https://cheapcialisll.com/#>Cialis</a> Levitra Ohne Rezept Schweiz

Reageer

Laat je horen.