Otium Business Center Doorn

Van ondernemers voor ondernemers.


Ontmoet ondernemers als Rutger van Drongelen van Jopportunity. Erik Brakké van Vendito. Bart van Luijk.

Bespaar kosten
Kies uit de nog beschikbare, inspirerende kantoorunits van 11 tot 40 m2. Je hebt geen opstartkosten. Beveiligde WiFi en glasvezel staan voor je klaar. Zo ook de koffie, thee en vers water! Als je wilt, maak afspraken om je investering terug te verdienen. Huren vanaf € 19,90 per persoon per dag.

Flexibel
Huur een flexplek of een privékantoor voor een dag. Een maand. Een kwartaal. Een jaar. Bepaal zelf hoe je werkt: Van een eigen vast kantoor voor twee jaar tot een flexplek voor aantal dagen per maand of zelfs virtueel vanuit Doorn de wereld veroveren.

Studio
Huur de studio om een podcast op te nemen. Of een YouTube-video. Een Instagram-story. Welkom! De studio huur je vanaf een dagdeel (ochtend of middag).

Vergaderen
Kom vergaderen of trainen. Maak gebruik van het vergaderarrangement. Verras je gasten met het schitterende bos van Utrechtse Heuvelrug. Geniet van de rust.

Vervoer
De bus stopt bijna voor de deur en brengt je naar station Driebergen-Zeist. Met de auto, neem op de A12 de afslag Maarn-Doorn en je staat in 6 minuten in jouw Otium Business Center. Welkom!

Contact

Bart van Luijk

Auteur. Coach. Creatief. Enthousiast. Ondernemer.
Presentator. Scherp. Spa rood. Trainer. Uniek. 2022.

En, wie ben jij?